Facebook
2661 048976
Αγ. Θεόδωροι Στρατιά, 49100 Κέρκυρα

Η ομάδα Erasmus+ στην Πορτογαλία – 1

Και βεβαίως η χρονιά δεν θα μπορούσε να κλείσει παρά μόνο με μια ακόμα κινητικότητα στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ Less Is More ! 5 μαθητές (Γιώργος Π., Μιχάλης Κ., Χριστίνα Κ. Β., Μαρίνα Τ., Πολυξένη Κ.) και 3 καθηγητές (Σιώτος Ε., Ζολωτα Κ., Βρυωνη Ρ.) ταξιδεύουν, αυτή τη φορά στην Πορτογαλία για να συναντήσουν και να δουλέψουν μαζί με τους υπόλοιπους εταίρους!

Πρώτη στάση η Λισσαβώνα! Μπορέσαμε και ξεκινάμε 1 ολόκληρη ημέρα και επισκέφτηκαμε, το κάστρο Belem, το μνημείο των Ανακαλύψεων, το Jeronymo Monastery καθώς και το επιβλητικό μουσείο MAAT. Περιηγηθήκαμε στη γειτονιά Bairo Alto και “μιλήσαμε” λίγο με τον Fernando Pessoa. Καθίσαμε για καφέ στο περίφημο A Brasileira και καταλήξαμε για φαγητό και live μουσική, Fado!

Την επόμενη, συναντήσαμε όλες τις ομάδες και είδαμε την πόλη της Λισσαβώνας από αμφίβιο όχημα εκτός από τους δρόμους της πόλης, μπήκε και στο ποταμό Τάγο! Επισκέφτηκαμε και ένα από τα μεγαλύτερα ενυδρεία της Ευρώπης και το βράδυ φτάσαμε στην πόλη Tomar στην οποία βρίσκεται το σχολείο εταίρος. Εκεί μας περίμεναν οι οικογένειες που θα φιλοξενούσαν τα παιδιά μας! Ανυπομονούμε για τις υπόλοιπες ημέρες!

Comments are closed.