Facebook
2661 048976
Αγ. Θεόδωροι Στρατιά, 49100 Κέρκυρα

Η ομάδα Erasmus+ στην Πορτογαλία – 3

Τις επόμενες 2 ημέρες του προγράμματος είχαμε workshop από εξειδικευμένους εκπαιδευτές σχετικά με τεχνικές ενδυνάμωσης σχέσεων και συνεργασιών. Ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που μαθητές και καθηγητές απόλαυσαν!Στη συνέχεια επισκέφτηκαμε το Castello de Tomar. Από τα ωραιότερα κάστρα που έχω δει ποτέ και έχω δει αρκετά!

Το βράδυ ακολούθησε γιορτή στους χώρους του σχολείου με εδέσματα που ετοίμασαν και μαγείρεψαν οι γονείς των μαθητών του σχολείου. Είχαμε παραδοσιακούς χώρους, είχαμε Fado, είχαμε συγκρότημα από το τοπικό Πανεπιστήμιο ενώ ο Γιώργος και η Μαρίνα ξεσήκωσαν το κοινό με ένα γνωστό ελληνικό τραγούδι και με χορούς της Κέρκυρας! Η βραδιά έκλεισε με τις απονομές των πιστοποιητικών συμμετοχής.

Την επόμενη και τελευταία ημέρα, η Μαρίνα και η Χριστίνα παρουσίασαν τα αποτελέσματα της έρευνας που έγινε με ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο στην ώρα της Πληροφορικής και αφορούσε τη χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών γενικά και στους χώρους των σχολείων! Ενδιαφέροντα αποτελέσματα από όλες τις χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Less Is More . Η ημέρα έκλεισε με τον αποχαιρετισμό των παιδιών στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης μιας και η επόμενη στάση είναι πάλι η Λισσαβώνα για μιάμιση ακόμα ημέρα μέχρι την πτήση μας!

Comments are closed.