Facebook
2661 048976
Αγ. Θεόδωροι Στρατιά, 49100 Κέρκυρα

Γνωριμία μαθητών με διάφορα αθλήματα

Στο πλαίσιο της γνωριμίας των μαθητών του σχολείου μας με διάφορα αθλήματα, οι μαθητές της Β’ τάξης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα του Στίβου στο φυσικό του χώρο, το Στάδιο της Κέρκυρας και τα αγωνίσματα που τον απαρτίζουν.

Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα μέσω αυτής της γνωριμίας να γυμνάσουν όλο το σώμα τους μαθαίνοντας τις βασικές κινητικές δεξιότητες (δρομικές, αλτικές, ριπτικές) κάτι που χαρακτηρίζει αποκλειστικά το άθλημα του Στίβου και δικαίως του αποδίδεται ο τίτλος του βασιλιά των σπορ.

Τα παιδιά υπό την καθοδήγηση της γυμνάστριας τους, κ. Τσιακοβή Αποστολίας και του Τεχνικού της Ομοσπονδίας Στίβου στη Κέρκυρα κ. Νικολάου Μόσχου, δοκίμασαν τις ικανότητές τους στα άλματα, στους δρόμους και στις ρίψεις, ανέπτυξαν την αυτοπειθαρχία τους, την αγωνιστικότητά τους, εντόπισαν τις αδυναμίες τους, συνειδητοποίησαν τις αντοχές και τα όριά τους. Μια όμορφη και αποδοτική μέρα γεμάτη γνώσεις, εκτόνωση, χαρά και σημαντικές εμπειρίες που θα επαναληφθεί οπωσδήποτε και στο μέλλον.

Comments are closed.